مهاجرت به بلاروس

مهاجرت به بلاروس

افراد زیادی از کشور های مختلف در تلاش هستند تا به کشور بلاروس مهاجرت نمایند . برای مهاجرت به کشور بلاروس چند روش وجود دارد . ما در این بخش تصمیم داریم روش های مهاجرت به بلاروس را معرفی نماییم .

 

برای تحصیل در کشور بلاروس می توانید مقاله تحصیل در بلاروس را مطالعه نمایید .

 

 

مهاجرت به بلاروس از طریق خرید ملک

افرادی که بتوانند یک ملک با حداقل مبلغ 15000یورو در کشور بلاروس خریداری نمایند ، ابتدا اقامت 3 تا 5 ساله کشور قبرس را دریافت خواهند کرد . البته در هر سال ویزای آن ها تمدید خواهد شد . حتی لازم نیست که فرد در این مدت دائماً در کشور بلاروس اقامت داشته باشد . پس از گذشت 5 سال فرد می تواند تابعیت کشور بلاروس را دریافت نماید . فردی که از طریق خرید ملک تابعیت بلاروس را دریافت نماید ، برای خانواده خود نیز می تواند ویزای اروپا را تهیه نماید . بنابراین فرد و خانواده اش می توانند بدون هیچ محدودیتی در کشور بلاروس با کشور های اروپایی زندگی نمایند .

 

مهاجرت به بلاروس از طریق ثبت شرکت

فردی که می خواهد در کشور بلاروس ثبت شرکت نماید ، باید مبلغی بین 1500 تا 2000 دلار به عنوان سرمایه داشته باشد . لازم به ذکر است که پس از ثبت شرکت و تاسیس شرکت مبلغ مورد نظر به فرد بازگردانده خواهد شد . پس از ثبت شرکت در بلاروس فرد می تواند برای خود ، همسر خود و فرزندان خود که دارای سن پایین تر  از 18 سال هستند اقامت دائم کشور بلاروس را دریافت نماید . درصورتی فرد می تواند از طریق ثبت شرکت اقامت دائم بلاروس را دریافت کند ، که پس از گذشت 5 سال شرکت حداقل مبلغ 15000 یورو سوددهی داشته باشد .

 

برای اقامت در کشور بلاروس ، می توانید مقاله اقامت در بلاروس را مطالعه کنید .

 

شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و کامل تر به سایت آتیه آفرینان ایرانیان مراجعه نمایید .

تحصیل به زبان انگلیسی در بلاروس

تحصیل به زبان انگلیسی در بلاروس

در کشور بلاروس امکان تحصیل به دو زبان انگلیسی روسی وجود دارد . بنابراین دانشجویان خارجی می توانند به تحصیل به زبان انگلیسی در بلاروس مشغول شوند . البته هزینه تحصیل به زبان انگلیسی در بلاروس بیشتر تر از هزینه تحصیل به زبان روسی در بلاروس می شود .

 

برای اقامت بلاروس روش های زیادی وجود دارد که در مقاله اقامت بلاروس ارائه شده است .

 

 

تحصیل به زبان انگلیسی در بلاروس - هزینه تحصیل به زبان انگلیسی در بلاروس

شهریه تحصیل به زبان انگلیسی در بلاروس در رشته های مهندسی بین 2500 تا 3000 دلار می شود .

هزینه تحصیل در رشته های پزشکی ، داروسازی ، دندانپزشکی و ... در بلاروس بین 4000 تا 5000 دلار در سال می شود .

 

تحصیل به زبان انگلیسی در بلاروس - تحصیل کارشناسی در بلاروس

طول دوره تحصیل لیسانس در بلاروس 4 سال می باشد . هزینه تحصیل کارشناسی در بلاروس بین 3000 تا 3500 دلار در سال می شود .  لازم به ذکر است که دانشجویان باید قبل از ورود به دانشگاه به مدت 9 ماه در دوره پاتفک در بلاروس شرکت نمایند .

 

شما می توانید پس از مطالعه این مقاله ، مقاله تحصیل در بلاروس را مطالعه نمایید .

 

تحصیل به زبان انگلیسی در بلاروس - تحصیل کارشناسی ارشد در بلاروس

طول دوره تحصیل فوق لیسانس در بلاروس 2 سال می باشد . پس از پایان دوره دانشجویان با قبولی در امتحانات پایان ترم و همچنین دفاع از پایان نامه خود می توانند مدرک فوق لیسانس دریافت نمایند . هزینه تحصیل کارشناسی ارشد در بلاروس 3500 تا4000 دلار در هر سال می شود .

 

تحصیل در بلاروس یکی از روش های مهاجرت به بلاروس می باشد .

 

تحصیل به زبان انگلیسی در بلاروس - تحصیل دکتری در بلاروس

طول دوره تحصیل دکترا در بلاروس 3 سال است . در دوره دکترا دانشجویان تعداد دروس کمی را می گذرانند . در دوره دکتری بیشتر دانشجویان به تحقیق و پژوهش می پردازند . در پایان دوره تحصیل دانشجویان با ارائه و دفاع از تز دکتری خود می توانند مدرک دکتری دریافت کنند . هزینه تحصیل دکترا در بلاروس بین 4000 تا 4500 دلار در هر سال می شود .

شرایط زندگی دانشجویی در بلاروس

شرایط زندگی دانشجویی در بلاروس

در این بخش اطلاعاتی در زمینه شرایط زندگی دانشجویان در بلاروس برای شما آماده کرده ایم .

 

برای مهاجرت به کشور بلاروس ، مقاله مهاجرت به بلاروس را نیز مطالعه کنید .

 

 

هزینه تحصیل در بلاروس

هزینه تحصیل در بلاروس به شرح زیر می باشد .

هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور بلاروس بین 3000 تا 3500 دلار  در سال می شود .

هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور بلاروس بین 3500 تا 4000  دلار در سال می شود .

هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور بلاروس بین 4000 تا 4500 دلار در سال می شود .

هزینه تحصیل در رشته های پزشکی ، داروسازی و دندانپزشکی در کشور بلاروس بین 4000 تا 5000 دلار در هر سال می شود .

 

برای اقامت در کشور بلاروس ، می توانید مقاله اقامت در بلاروس را مطالعه کنید .

 

هزینه زندگی دانشجویان در کشور بلاروس

هزینه زندگی دانشجویان در کشور بلاروس به شرح زیر می باشد .

هزینه زندگی دانشجویی برای  یک سال تحصیلی که 9 ماه است در کشور بلاروس 3600 دلار برای هر دانشجو می شود .

هزینه زندگی دانشجویی برای  یک سال کامل که 12 ماه است در کشور بلاروس 4800 دلار برای هر دانشجو می شود .

البته در صورتی که دانشجویان در خوابگاه اقامت نمایند هزینه های زندگی آن ها از قبیل هزینه خوابگاه ، خراک ، پوشاک و ... 100 دلار در هفته ، یعنی 4000 دلار در هر ماه می شود .

در کشور بلاروس سال تحصیل 9 ماه است و در ایام تابستان که تعطیلات دانشجویان است ، دانشجویان می توانند در صورت تمایل به کشور خود برگردند .

هزینه خوابگاه دانشجویی بین 80 تا 150 دلار در هر ماه می شود .

هزینه اجاره مسکن در کشور بلاروس در شهر مینسک که پایتخت بلاروس است بین 400 تا 500 دلار در هر ماه می شود .

هزینه اجاره مسکن در سایر شهر های کشور بلارس بین 300 تا 450 دلار در هر ماه می شود .

 

برای تحصیل در کشور بلاروس می توانید مقاله تحصیل در بلاروس را مطالعه نمایید .

 

اجازه کار دانشجویان در کشور بلاروس

دانشجویانی که به انجام کار های پاره وقت در کشور بلاروس مشغول می شوند ، تقریبا 50 یورو در هر هفته دستمزد می گیرند . بنابراین دانشجویان با انجام کار های پاره وقت  در کنار تحصیل خود  بین 500 تا 600 دلار در هر سال حقوق دریافت می کنند .

دانشجویان برای تامین هزینه های خود در کشور بلاروس ، می توانند در کنار تحصیل خود مشغول کار شوند .

  • دانشجویان مقطع لیسانس در کشور بلاروس اجازه 10 ساعت کار پاره وقت دارند .
  • دانشجویان مقطع فوق لیسانس در کشور بلاروس اجازه 20 ساعت کار پاره وقت دارند .
  • دانشجویان مقطع لیسانس در کشور بلاروس اجازه 30 ساعت کار پاره وقت دارند .

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی بلاروس

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی بلاروس

در این مقاله به بررسی و همچنین معرفی مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی بلاروس خواهیم پرداخت .

 

 

کشور بلاروس یکی از کشور هایی است که افراد زیادی آن را برای تحصیل انتخاب می کنند . هر ساله افراد زیادی برای دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه های کشور بلاروس در رشته های مختلف با یکدیگر رقابت می کنند . مورد تایید بودن دانشگاه های کشور بلاروس در وزارت علوم ایران ، برخورداری از کیفیت و سطح بالا و مناسب آموزشی و همچنین پایین بودن هزینه های تحصیل و زندگی در این کشور از دلایل مهم تحصیل دانشجویان ایرانی در دانشگاه های کشور بلاروس است .

برای تحصیل در کشور بلاروس مانند سایر کشور ها ابتدا باید ویزای تحصیلی بلاروس را تهیه نمود . بدون داشتن ویزای تحصیلی بلاروس امکان تحصیل در این کشور وجود ندارد بنابراین دانشجویان باید حتماً قبل از اقدام برای سفر به بلاروس ویزای تحصیلی این کشور را تهیه نمایند . دانشجویان برای تهیه ویزای تحصیلی بلاروس مدارکی را باید تهیه نمایند که در ادامه معرفی می شوند .

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی بلاروس

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی بلاروس به شرح زیر می باشند .

  • مدرک دیپلم متقاضی
  • ریزنمرات مدرک دیپلم متقاضی
  • نتایج آزمایش ایدز و هپاتیت B متقاضی
  • مدرک پیش دانشگاهی متقاضی
  • ریزنمرات مدرک پیش دانشگاهی متقاضی
  • عکس پاسپورتی متقاضی 6 قطعه
  • گواهی سلامت پزشکی متقاضی

لازم به ذکر است که مدارک لازم باید به زبان انگلیسی ترجمه شوند و همچنین مهر دادگستری و وزارت امور خارجه در آن ها زده شود .

معمولاً پس از 5 روز ویزای تحصیلی بلاروس صادر می شود اما در صورتی که ویزا فوری باشد ممکن است پس از 1 روز صادر شود .

 

شما می توانید جهت دریافت مشاوره و تکمیل اطلاعات خود در زمینه مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی بلاروس به سایت آتیه آفرینان ایرانیان مراجعه نمایید .

صفحه1 از7

معرفی آتیه آفرینان ایرانیان

گروه آتیه آفرینان ایرانیان با بیش از 14 سال تجربه دارای هفت مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و دارای مجوز رسمی از وزارت کار ،تعاون و رفاه اجتماعی میباشد این موسسه دارای دفاتر همکاردر کانادا، اتریش، مجارستان، جمهوری چک، سوئیس، سوئد، اسلواکی، ایتالیا، اسپانیا، آمریکا، استرالیا، قبرس، آلمان، دانمارک و نروژ میباشد و دارای نمایندگی بیش از یکصد دانشگاه و دفاتر کاریابی در خارج از کشور هست

ثبت نام و ارزیابی رایگان

آدرس ما



بلوار میرداماد مابین خیابان حصاری و شنگرف ساختمان 138 طبقه 5 واحد 22، 25، 26، 27
شماره تماس:22226777-10خط
فکس:22275151